Subscribe:

duminică, 6 aprilie 2014

Mandinga feat Fly Project - Hello: Fete sexy in armata, votca si distractie

V-ati imaginat vreodata o baza militara plina de fete in uniforma, care dau petreceri in fiecare seara? Ei bine, Mandinga si baietii de la Fly Project s-au gandit sa va implineasca acest vis, in videoclipul piesei "Hello".



Elena joaca rolul unei inspectoare sexy, care vine in control sa vada ce fac subalternii si descopera cat sunt de destrabalati :) .

Piesa este o combinatie ciudatica de dance-pop in stilul Fly Project, influente rusesti si latino. Aveti curaj sa "gustati" din acest cocktail?



Videoclipul a fost filmat in Studiourile Buftea, iar din figuratie face parte si vehiculul de salvare impresionant GEO-O Warrior.

"Nu am planuit aceasta colaborare, Mandinga a venit la noi pentru a le face o piesa si echipa noastra s-a apucat de treaba. Dupa ce piesa a prins contur, ne-au propus sa fie feat, iar noi am acceptat. Hello este o productie muzicala Fly Records si desi agenda noastra este una extrem de aglomerata, nu aveam cum sa spunem nu. Ne place piesa", a spus Tudor, Fly Project.




Totusi, Elena a trebuit sa indure frigul care s-a lasat peste noapte.

In timpul zilei a fost perfect, soare, frumos, dar cand a trebuit sa filmam noaptea, iar eu eram doar intr-un body… Stateam cu ceaiul fierbinte langa mine, non-stop. Cred ca am baut cativa litri in seara respectiva, de frica sa nu racesc. E greu tare in armata”, povesteste Elena.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu